Hvem er vi?

Gennem de seneste 20 år som Hår & Makeup Artist, har Hår & Makeup Artisten  og teamet talt med kommende brude. Imens hår og makeup blev stylet til perfektion, blev emner og spørgsmål ved med at dukke op hos brudene: Hvor får vi fat i dét og dét, hvordan kommer vi i gang, hvem kan du anbefale … Listen er endeløs.

Det er fra alle de samtaler med bruddene at ideen til bryllupsBox kommer. Bryllupsbox.dk er skabt for at give brudeparrene det overblik, som utallige google-søgninger ikke kan give. Vi vil yde noget ekstra og ikke mindst oplyse og forkæle.

I ro og mag kan du og din partner møde alle bryllupsleverandørerne, der har været i branchen længe, og som kan bidrage med meget til jeres bryllup. BryllupsBox.dk tilbyder desuden shopping på siden.

Ren forkælelse og information samt øvrige smagsprøver, vareprøver, rabatkoder og konkurrencer fås gennem vores gaveæske, bryllupsBoxen, der kan bestilles online. Alle bryllupsforhandlere som er en del af BryllupsBox.dk er nøje udvalgt, så I som brudepar er sikret den bedste service og kvalitetsfulde varer. BryllupsBoxen gør det til en fest at planlægge jeres bryllup.

 

A

 

 

Hvorfor vælge BryllupsBox?

Mange år i branchen har givet mig et kæmpe netværk, og jeg ved fra mange af mine tidligere brude, at min viden hjalp dem videre i planlægningen af deres bryllup. Derfor vil jeg også gerne hjælp dig. 
Teamet bag bryllupsBox er meget glade for, at vores viden og vores høje passion for jeres bryllup nu når ud til endnu flere, og at kreativiteten løftes i flok af alle os og forhandlere fra hele Danmark, som er med på bryllupsbox.dk.

På bloggen finder du brugbare guides, og på Instagram, youtube og Facebook er der inspiration og altid seneste nyt.

Kærlige bryllupshilsner,
Grundlægger, bryllupsekspert og Hår & Makeup-artist