bryllupsBox.dk er et komplet bryllupsunivers, der skal gøre jeres planlægning og indkøb nem og overskuelig.
Vi er Danmarks bryllupseksperter som vil inspirere, guide, vejlede og forsyne jer med alt til brylluppet.

Se her under hvad bryllupsBox tilbyder

Den fysiske bryllupsBox er jeres forsmag på drømmebrylluppet og første håndtryk med jeres kommende eksperter fra bryllupsuniverset. BryllupsBox er en gaveæske fyldt med lækre produkter, vareprøver, vejledning og rabatter til brud, gom og gæster fra professionelle leverandører fra hele landet. En bryllupsBox gør det let og overskueligt at vælge, hvem der skal bidrage til jeres store dag.
VIGTIG: Bemærk venligst at indholdet af bryllupsBox kan variere, men at boksen altid vil have en minimumsværdi på 999,-

bryllupsBox.dk shopping giver jer en fantastisk bred oversigt over varer og services I kan købe online.


På bryllupsBox.dk finder i alt fra A - Z lige fra kjolen, jakkesæt, telt, stylister, fotografer, gaveønsker, forskellige serviceydelser, invitationer, smykker og meget mere. Målet er at sikre jer de bedste vilkår og den bedste service, og at gøre jeres vej til drømmebrylluppet simpel og nem.

bryllupsBox Forhandlere er samlet fra hele Danmark.

Vi har samlet alle leverandører, der ønsker at give de mest fantastiske oplevelser: Alle dem, der har lige hvad I har brug for til brylluppet. Helt enkelt er det alle dem, der er eksperter på området og vil sikre jer den bedste rejse mod drømmebryllupet med viden, varer og services.

Hver forhandler er listet under egen kategori, med alle de oplysninger I har brug for. Forhandlere kan kontaktes direkte fra bryllupsBox, og deres varer købes direkte herfra for at gøre det nemt og sikkert for jer som brudepar og jeres gæster.

bryllupsBox Blog er stedet hvor I finder værktøjer, der kommer direkte fra mine brude igennem årene. Den inspirerende bryllupshistorie, bryllupspanelets bedste fif og gode ideer som kan inspirere jer og guides til planlægning.

Sørg for, at I følger med på vores sociale medier, hvor vi løbende sender nyheder ud.

Tilmeld jer vores nyhedsbrev, der skal omhandle alt ovenstående, konkurrencer med mere.

Vi glæder os til at se jer på vores medier. Find links lige herunder.

 

Følg os

Join the conversation about new trends