Destination: Bryllup?

Destination: Bryllup?

Hvem og Hvad er det??

Destination Bryllup

Destination: Bryllup?

Når alle paraderne smides, og man hengiver sig fuldstændigt til den totale, forblindende forelskelse.

Når respekten og kærligheden mellem to mennesker har vokset sig til et inderligt brændende ønske om at dele livet i medgang og modgang med hinanden. Så har I, i det øjeblik, lagt fundamentet for jeres livs måske vigtigste dag og kan nu sætte kursen mod destination bryllup.

Bryllupssæsonen er over os, og er I et af de heldige kommende brudepar, har I sikkert allerede gjort jer en masse tanker omkring jeres bryllup: Hvad skal vi have at spise? Hvem skal inviteres? Hvordan skal bordplanen se ud? Hvordan skal bordene pyntes? Hvem kan vi få til at servere maden?

Og hvem står for musikken? Hvem står for at tage billeder? Hvad kommer det til at koste? Hvad med hår og makeup? Og selvfølgelig – hvordan skal brudekjolen se ud?

Bygget på tilbagemeldinger fra brudeparrene

Hvad er BryllupsBox?

Alt i en

BryllupsBox er et nyopstartet koncept, der med en håndfuld professionelle og erfarne bryllupseksperter, står klar til at vejlede jer i alt lige fra planlægningen af brylluppet til de smukke stunder efter jeres uforglemmelige aften. Det eneste I skal gøre er at bestille BryllupsBoxen hjem til jer, og glæde jer til at gå på opdagelse i den, og til at få stimuleret sanserne i de mange forskellige prøver og gaver, som I finder i BryllupsBoxen.

Bryllup

Her på redaktionen elsker vi bryllupper. Den gennemgående æstetik i alt, hvad der omgiver et bryllup, uanset hvilken type bryllup, og uanset hvilken religion man hører til, er altid enormt betagende.

Kærlighed

Et bryllup er en kærlighedens fest. Det er her, hvor vi fejrer det mest essentielle og vigtigste hos mennesket; nemlig det at være i stand til at elske et andet menneske fuldstændigt.

Den perfekte dag

Så uanset, hvordan I ønsker jeres bryllup, lover vi jer, at det bliver helt perfekt og præcis som det skal være – det sørgede I selv for den dag I blev forelskede.

Vi glæder os til sammen med jer at udforske, undersøge og opdage, hvordan man skaber den perfekte bryllupsfest, og hvordan man planlægger den bedst muligt. Så læn jer tilbage i sofaen med et godt glas vin, jeres nye BryllupsBox, og glæd jer til, hver mandag at kunne læse et nyt blog-indlæg her på siden.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *