Forbered din drømmestyling

Destination Bryllup

Hvordan forbereder du dig inden mødet med din stylist?

mystylist Hår & Makeup Artist har igennem 22 år stylet til bryllupper her deler hun sine erfaringer om hvordan du bedst er forberedt inden mødet med hende og andre stylister.

På dette tidspunkt har du talt med din stylist i telefonen og booket vedkommende til din store dag.
Tiden er kommet til at prøve dig frem, indtil du finder din drømmestyling.

Las os antage at du ved (eller har en ide om) hvilket look du ønsker dig. Hertil er det vigtigt, at du inden prøveopsætningen finder inspirationsbilleder online som ligner det du ønsker, og at du viser disse billeder til stylisten, for billeder fortæller meget mere, end man nogle gange selv kan sætte ord på.

Tit oplever jeg som stylist, at mine kunder siger; ”Jeg ønsker mig naturligt og let stylet hår”. Her er det vigtigt at holde sig for øje, at et naturligt look for mig kan indebære mere makeup end man selv forestiller sig, det kan også være en smuk rød læbestift og en let mascara, eller håret der er hænger ned langs skulderne med lette sommerkrøller og måske fladt i toppen. Men er det så det samme for dig?

Din stylist kan vurdere om, de lette krøller, som du måske ønsker dig, ligeledes kan klare at bære dine hårsmykker eller om man bliver nødt til lave et twist, for at det kan lade sig gøre, eller om håret skal styles lidt i en anden stil, for at det kan holde til hele din bryllupsdag. Således finder du i samarbejde med din stylist frem til den styling, der egner dig bedst til dig.

Måske oplever du, at det er svært at beslutte dig, og at du slet ikke har nogen ide om, hvordan dit hår og din makeup skal se ud. Der er dog ingen grund til panik, for din stylist er professionel og kan komme med ideer til dig. Det er stylistens opgave at imødekomme dine ønsker og sørge for, at du er tilfreds med resultatet, og sammen kan i undervejs finde frem til dit perfekte look.

For at din stylist skal kunne komme med vejledning og ideer, kan du med fordel fortælle om:

  • Hvordan din brudekjole ser ud?
  • Er der et bryllupstema?
  • Hvordan ser dine smykker ud?
  • Om du drømmer om hårsmykker?
  • Eller er det et diadem der skal i?
  • Hvad med sko eller andre accessories, hvordan ser de ud?
  • Hvornår og hvor skal brylluppet holdes?
  • Hvilken bil kører du i på dagen?
  • Hvor skal billederne tages?

Den kreative og erfarende stylist vil under samtalen danne sig et eller flere billeder af de looks der vil passe perfekt ind. Her vil der ligeledes indgå praktiske overvejelser såsom hvor meget der skal til at få håret til at holde hele dagen, hvis du har meget tykt hår, og dit bryllup holdes i efteråret og du skal køre i en cabriolet, eller hvordan håret kan sættes op, hvis din kjole har lange ærmer og brylluppet skal holdes midt om sommeren.

Hvis du efter dette, stadig er uafklaret eller ikke har nogen anelse om hvilken styling eller makeup du ønsker, så er det stærkt anbefalet at tage endnu en prøvestyling, dog først efter nogen tid hvor du bruger tiden på at søge yderligere inspiration, med tankerne fra den første prøvestyling i hovedet. Her kan det være en god ide at skrive dine overvejelser fra den første prøvestyling ned, eller tage billeder af de looks du prøvede, for det kan være at du i her kom frem til, at du i hvert fald ikke ville have løst hår, eller at du gerne ville have en specifik farve læbestift på. Således kan du med disse nye erfaringer, gå på jagt efter inspiration online og derfra vælge 2 looks, som du godt kan lide og så holde fast i dem.


En sjælden gang i mellem kan det ske, at man står i denne situation, og det skaber en masse uro i maven over bryllupsdagen, men i samarbejde med din stylist skulle i sammen gerne lande det drømmelook der har dannet sig undervejs.