Bud på 2020 Brudekjole

Bud på 2020 Brudekjole

Et bud på brudekjolen i 2020

Allerede nu er der blevet vist en masse brudekjoler anno 2020 på de forskellige podier rundt omkring. Og netop denne brudekjole har haft stor succes på podierne. Det er en off-shoulder drøm, man ikke kan stå for.

Kjolen har næsten usynlige detaljer om skulderne, så selvom det er en off-shoulder, behøver man ikke frygte, at den glider af eller at den skal spændes så stramt, at man ikke kan få vejret, for at kjolen holdes på plads.

 

Perfekte detaljer

2020 brudekjolen er en kjole, hvor øjet for detaljer har fået lov at bestemme. Læg mærke til de smukke blonder, der er lagt perfekt på kjolen og omkring taljen.

Og netop kjolens talje her er en af de magiske dele ved kjolen. Den vil få enhver kvindes talje til at se fantastisk ud, også selvom man ikke har en smal talje.

Det blide fald i kjolen, som går fra taljen og ned, giver desuden kjolen et elegant slæb, og den bløde off-white farve gør virkelig at kjolen giver den der bærer kjolen et look som om man går på skyerne.

Romantisk og  klassisk? Helt klart, men kitsch eller for meget er kjolen ikke. Detaljerne er fuldendte til perfektion, og det gør kjolen til et rigtig godt bud på en 2020 brudekjole. Hvis du vil se andre bud på hvilke kjoler, der kommer til at fylde brudebilledet i 2020, så følg med på vores sociale medier og tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden.

Kjolen er af mærket Demetrios og kan ses live hos Krøyer’s Brudekjoler.

Leave a Reply

All fields are required

Type Code